Za

За нас

Зошто да работиме со нас?

RemoteAssistants е швајцарска компанија, со седиште во Geneенева, Швајцарија. Ги лансиравме RemoteAssistants за да им помогнеме на поединците и деловните субјекти да ги делегираат своите секојдневни задачи. Ние обезбедуваме помош за административни задачи, управување и консултантски услуги.

Нашето мото:

  • 1. Ние секогаш притискаме да испорачаме повеќе.
  • 2. Ние секогаш постапуваме во интерес на вашиот бизнис.
  • 3. Ние ветуваме, предоставуваме.
  • 4. Ние ќе го преземеме вашиот мандат само ако сметате дека всушност можеме да ви помогнеме и на вас и на вашиот бизнис.

За нас
Но зошто?

Зошто го правиме тоа што го правиме?

Пандемијата Ковид-19 влијае на милијарди луѓе ширум светот. Сите се погодени од ова. Оваа изјава е уште поточна кога размислуваме за мали и средни бизниси. Тие се столбот на економијата. Потребна им е наша поддршка, особено кога станува збор за дигитална трансформација во домени како што се администрации, канцеларија за поддршка, извршни асистенти и поддршка на клиенти. Нашата цел во RemoteAssistants е да продолжиме да влијаеме преку давање услуги над и над-за помош и да им помогнеме на деловните активности на нашите клиенти преку оваа пандемија.

Пандемиска илустрација Ковид-19
Кој стои зад оваа компанија?

Запознајте го нашиот тим

Francois

Francois

Lumi

Lumi

Crina

Crina

Geanina

Geanina

Pinar

Pinar

Ruxandra

Ruxandra

Merve

Merve

Zeynep

Zeynep

Alexandru

Alexandru

Paul

Paul

Daniel

Daniel

Gabriel

Gabriel

Andreea

Andreea

Сведоштво

“Активно барав посветени далечински асистенти. Не можев да најдам некој сериозен, сè додека не се регистрирав на remoteassistants.io”

Доверба од врвни клиенти

Што е далечински помошници?