Ви требаат далечински асистенти? Ве покривме.

Далечинските асистенти ви овозможуваат огромен сет на алатки и работна сила кои ќе ви помогнат брзо да ги завршите задачите.

remoteassistants.io
Сведоштво

“Активно барав посветени далечински асистенти. Не можев да најдам некој сериозен, сè додека не се регистрирав на remoteassistants.io”

Доверба од врвни клиенти

Што е далечински помошници?
Што правиме најдобро За поединци

Лични асистенти

Нашата компанија е специјализирана за обезбедување далечински лични асистенти. Од управувањето со вашиот личен календар, сандаче, патувања и настани, нашата компанија може да го покрие целиот спектар на услуги поврзани со лични асистенти.

Погледнете ги услугите за лични асистенти
Што правиме најдобро За бизниси

Асистенти за извршни деловни активности

Нашата компанија е специјализирана во понудата на услуги за извршни асистенти. Од управување со вашиот деловен календар, управување со вашето сандаче, патувања и деловни настани на компанијата, нашата компанија може да го покрие целиот спектар на услуги поврзани со деловните асистенти.

Погледнете ги услугите за извршни асистенти
Извршен асистент
Но зошто?

Зошто го правиме тоа што го правиме?

Пандемијата Ковид-19 влијае на милијарди луѓе ширум светот. Сите се погодени од ова. Оваа изјава е уште поточна кога размислуваме за мали и средни бизниси. Тие се столбот на економијата. Потребна им е наша поддршка, особено кога станува збор за дигитална трансформација во домени како што се администрации, канцеларија за поддршка, извршни асистенти и поддршка на клиенти. Нашата цел во RemoteAssistants е да продолжиме да влијаеме преку давање услуги над и над-за помош и да им помогнеме на деловните активности на нашите клиенти преку оваа пандемија.

Пандемиска илустрација Ковид-19