Лични асистенти

Licen Pomosnik


Нашата компанија е специјализирана за обезбедување далечински лични асистенти. Од управувањето со вашиот личен календар, сандаче, патувања и настани, нашата компанија може да го покрие целиот спектар на услуги поврзани со лични асистенти.

Lines

Ние ги нудиме услугите за личен асистент

Изненади ме!