Upravuvanje So E Posta

Licen Pomosnik

Што правиме најдобро За поединци

Лични асистенти

Вашиот личен асистент ќе ви помогне да управувате со вашето сандаче. Одговорете на е-пошта од ден на ден, ескалирајте важни / итни пораки и чувајте ги сандачињата чисти.

Нашата компанија е специјализирана за обезбедување далечински лични асистенти. Од управувањето со вашиот личен календар, сандаче, патувања и настани, нашата компанија може да го покрие целиот спектар на услуги поврзани со лични асистенти.

Погледнете ги услугите за лични асистенти
Но зошто?

Зошто го правиме тоа што го правиме?

Пандемијата Ковид-19 влијае на милијарди луѓе ширум светот. Сите се погодени од ова. Оваа изјава е уште поточна кога размислуваме за мали и средни бизниси. Тие се столбот на економијата. Потребна им е наша поддршка, особено кога станува збор за дигитална трансформација во домени како што се администрации, канцеларија за поддршка, извршни асистенти и поддршка на клиенти. Нашата цел во RemoteAssistants е да продолжиме да влијаеме преку давање услуги над и над-за помош и да им помогнеме на деловните активности на нашите клиенти преку оваа пандемија.

Пандемиска илустрација Ковид-19
Particles

PA Starter

$945
/mesec

Наплатува месечно

 • Знак за штиклирање Внесување податоци
 • Знак за штиклирање Истражување
 • Управување со календарот
 • Управување со е-пошта
 • Управување со патувања
 • Административно управување
 • Управување со настани
Best choice

PA Supportive

$1,450
/mesec

Наплатува месечно

 • Знак за штиклирање Внесување податоци
 • Знак за штиклирање Истражување
 • Знак за штиклирање Управување со патувања
 • Знак за штиклирање Управување со календарот
 • Управување со настани
 • Управување со е-пошта
 • Административно управување

PA Dedicated

$3,265
/mesec

Наплатува месечно

 • Знак за штиклирање Внесување податоци
 • Знак за штиклирање Истражување
 • Знак за штиклирање Управување со календарот
 • Знак за штиклирање Управување со е-пошта
 • Знак за штиклирање Управување со патувања
 • Знак за штиклирање Административно управување
 • Знак за штиклирање Управување со настани

Што е вклучено?

Секој план вклучува:

Да го реализираме!

Ние сме сторители и не дозволуваме предизвик да не запре.

Излезете од идејата!

Работејќи со нас, брзо ќе сфатите дека мислиме поинаку.

Неделни / месечни состаноци

Во зависност од вашиот план, ќе поставиме или месечни или неделни состаноци за да ве информираме за нашиот напредок и да разговараме за стратегијата.

Безбеден, усогласен

Сè што споделувате со нас, ќе биде безбедно зачувано.

Чекај Патем, што е личен асистент? Барање пријател :)

Личен асистент е личност што ќе ви го направи деловниот живот многу полесен и неспокоен. Соблечете ги малите задачи од табличките и натерајте да се фокусирате на она што најдобро го правите.

Зошто треба да користам RemoteAssistants.io наместо да ангажирам некого директно?

RemoteAssistants.io е дел од поголема група, со седиште во Geneенева, Швајцарија. МНК Груп СА е специјализирана за екипирање на работни места за технологија. Сфативме дека на деловните субјекти им треба врвен персонал, надвор од само програмерите. Ние ги обучуваме нашите луѓе на висок стандард за испорака и квалитет. Нашите луѓе им помогнаа на нашите бизниси да успеат. Тие ќе им помогнат на твоите.

Како ги заштитувате приватноста и разменетите податоци?

Ние секогаш бараме НДА да се потпише при регистрација. Нашиот тим го прави висок приоритет почитувањето на приватноста и податоците разменети со вашиот извршен асистент.

Дали нудите пакети на претпријатија или планови за ВИП?

Да, ние нудиме опции за самопослужување за наплата. За поголеми планови, не двоумете се да контактирате со нас

Само што се пријавив. Што е следно?

Одлично! Добредојде на бродот! Некој од нашиот тим ќе ве извести за кратко време и ќе ве натера да ги поставите сите

Careers.sh logo
Unicorn.io logo
IT Jobs Romania logo
OnlyRemote.io logo
KillerCoder.io logo
Crescendo.ai logo