Kancelarija Upravuvanje Za Delovni Aktivnosti

Izvrsen Asistent

Што правиме најдобро За бизниси

Асистенти за извршни деловни активности

Вашиот извршен асистент ќе управува со вашите канцелариски простории, ќе управува со вашите ручеци во тимот, настани во компанијата и ќе нарачува канцелариски материјали.

Нашата компанија е специјализирана во понудата на услуги за извршни асистенти. Од управување со вашиот деловен календар, управување со вашето сандаче, патувања и деловни настани на компанијата, нашата компанија може да го покрие целиот спектар на услуги поврзани со деловните асистенти.

Погледнете ги услугите за извршни асистенти
Извршен асистент
Но зошто?

Зошто го правиме тоа што го правиме?

Пандемијата Ковид-19 влијае на милијарди луѓе ширум светот. Сите се погодени од ова. Оваа изјава е уште поточна кога размислуваме за мали и средни бизниси. Тие се столбот на економијата. Потребна им е наша поддршка, особено кога станува збор за дигитална трансформација во домени како што се администрации, канцеларија за поддршка, извршни асистенти и поддршка на клиенти. Нашата цел во RemoteAssistants е да продолжиме да влијаеме преку давање услуги над и над-за помош и да им помогнеме на деловните активности на нашите клиенти преку оваа пандемија.

Пандемиска илустрација Ковид-19
Particles

EA Starter

$945
/mesec

Наплатува месечно

 • Знак за штиклирање Внесување податоци
 • Знак за штиклирање Истражување
 • Управување со календарот
 • Управување со е-пошта
 • Управување со патувања
 • Административно управување
 • Управување со канцеларија
 • Менаџмент на контакти
 • Управување со настани
Best choice

EA Supportive

$1,450
/mesec

Наплатува месечно

 • Знак за штиклирање Внесување податоци
 • Знак за штиклирање Истражување
 • Знак за штиклирање Управување со календарот
 • Знак за штиклирање Управување со е-пошта
 • Знак за штиклирање Управување со патувања
 • Административно управување
 • Управување со канцеларија
 • Менаџмент на контакти
 • Управување со настани

EA Dedicated

$3,265
/mesec

Наплатува месечно

 • Знак за штиклирање Внесување податоци
 • Знак за штиклирање Истражување
 • Знак за штиклирање Управување со календарот
 • Знак за штиклирање Управување со е-пошта
 • Знак за штиклирање Управување со патувања
 • Знак за штиклирање Административно управување
 • Знак за штиклирање Управување со канцеларија
 • Знак за штиклирање Менаџмент на контакти
 • Знак за штиклирање Управување со настани

Што е вклучено?

Секој план вклучува:

Да го реализираме!

Ние сме сторители и не дозволуваме предизвик да не запре.

Излезете од идејата!

Работејќи со нас, брзо ќе сфатите дека мислиме поинаку.

Неделни / месечни состаноци

Во зависност од вашиот план, ќе поставиме или месечни или неделни состаноци за да ве информираме за нашиот напредок и да разговараме за стратегијата.

Безбеден, усогласен

Сè што споделувате со нас, ќе биде безбедно зачувано.

Чекај Патем, што е Извонреден асистент? Барање пријател :)

Извршен асистент е личност што ќе ви го направи деловниот живот многу полесен и неспокоен. Соблечете ги малите задачи од табличките и натерајте да се фокусирате на она што најдобро го правите.

Зошто треба да користам RemoteAssistants.io наместо да ангажирам некого директно?

RemoteAssistants.io е дел од поголема група, со седиште во Geneенева, Швајцарија. МНК Груп СА е специјализирана за екипирање на работни места за технологија. Сфативме дека на деловните субјекти им треба врвен персонал, надвор од само програмерите. Ние ги обучуваме нашите луѓе на висок стандард за испорака и квалитет. Нашите луѓе им помогнаа на нашите бизниси да успеат. Тие ќе им помогнат на твоите.

Како ги заштитувате приватноста и разменетите податоци?

Ние секогаш бараме НДА да се потпише при регистрација. Нашиот тим го прави висок приоритет почитувањето на приватноста и податоците разменети со вашиот извршен асистент.

Дали нудите пакети на претпријатија или планови за ВИП?

Да, ние нудиме опции за самопослужување за наплата. За поголеми планови, не двоумете се да контактирате со нас

Само што се пријавив. Што е следно?

Одлично! Добредојде на бродот! Некој од нашиот тим ќе ве извести за кратко време и ќе ве натера да ги поставите сите

Careers.sh logo
Unicorn.io logo
IT Jobs Romania logo
OnlyRemote.io logo
KillerCoder.io logo
Crescendo.ai logo