Keni nevojë për asistentë në distancë? Ju kemi mbuluar.

Asistentët Remote ju ofrojnë një sërë mjetesh dhe fuqie punëtore për t'ju ndihmuar të përfundoni detyrat, shpejt.

remoteassistants.io
Dëshmi

“Unë isha duke kërkuar në mënyrë aktive për një asistentë të përkushtuar në distancë. Nuk munda të gjeja ndonjë njeri serioz, derisa u regjistrova në remoteassistants.io”

Të besuar nga klientët kryesorë

Çfarë është RemoteAssistants?
Çfarë bëjmë më mirë Për individët

Asistentë Personalë

Kompania jonë është e specializuar në sigurimin e Asistentëve Personal Remote. Nga menaxhimi i kalendarit tuaj personal, kutia postare, udhëtimet dhe ngjarjet, kompania jonë mund të mbulojë të gjithë spektrin e shërbimeve të lidhura me Asistentët Personalë.

Shikoni Shërbimet tona të Asistentëve Personal
Çfarë bëjmë më mirë Për bizneset

Asistentë Ekzekutivë të Biznesit

Kompania jonë është e specializuar në ofrimin e shërbimeve të Asistentëve Ekzekutiv. Nga menaxhimi i kalendarit tuaj të biznesit, menaxhoni postën tuaj, udhëtimet e ndërmarrjes dhe ngjarjet e biznesit, kompania jonë mund të mbulojë të gjithë spektrin e shërbimeve të lidhura me asistentët e biznesit.

Shikoni Shërbimet tona të Asistentëve Ekzekutiv
Asistent Ekzekutiv
Por pse?

Pse bëjmë atë që bëjmë?

Pandemia Covid-19 po prek miliarda njerëz në të gjithë botën. Të gjithë preken nga kjo. Kjo deklaratë është edhe më e saktë kur mendojmë për bizneset e vogla dhe të mesme. Ata janë shtylla kurrizore e ekonomisë. Ata kanë nevojë për mbështetjen tonë, veçanërisht kur bëhet fjalë për Transformimin Dixhital në fusha të tilla si Administratat, Back Office, Asistentët Ekzekutivë dhe Mbështetjen e Klientit. Qëllimi ynë në RemoteAssistants është të vazhdojmë të japim një ndikim duke ofruar shërbime të ndihmës mbi dhe përtej dhe të ndihmojmë biznesin e klientëve tanë ta bëjnë këtë përmes kësaj pandemie.

Ilustrim Pandemik Covid-19