Rreth

Rreth nesh

Pse të punojmë me ne?

RemoteAssistants është një kompani zvicerane, me seli në Gjenevë, Zvicër. Ne kemi filluar RemoteAssistants për të ndihmuar individët dhe bizneset për të deleguar detyrat e tyre të përditshme. Ne ofrojmë ndihmë për detyrat administrative, menaxhimin dhe konsulencën.

Motoja jonë:

  • 1. Ne gjithmonë shtyjmë për të dhënë më shumë.
  • 2. Ne gjithmonë veprojmë në interesin më të mirë të biznesit tuaj.
  • 3. Ne nën-premtoj, overdeliver.
  • 4. Ne do të marrim mandatin tuaj vetëm nëse mendoni se në të vërtetë mund t'ju ndihmojmë ju dhe biznesin tuaj.

Rreth nesh
Por pse?

Pse bëjmë atë që bëjmë?

Pandemia Covid-19 po prek miliarda njerëz në të gjithë botën. Të gjithë preken nga kjo. Kjo deklaratë është edhe më e saktë kur mendojmë për bizneset e vogla dhe të mesme. Ata janë shtylla kurrizore e ekonomisë. Ata kanë nevojë për mbështetjen tonë, veçanërisht kur bëhet fjalë për Transformimin Dixhital në fusha të tilla si Administratat, Back Office, Asistentët Ekzekutivë dhe Mbështetjen e Klientit. Qëllimi ynë në RemoteAssistants është të vazhdojmë të japim një ndikim duke ofruar shërbime të ndihmës mbi dhe përtej dhe të ndihmojmë biznesin e klientëve tanë ta bëjnë këtë përmes kësaj pandemie.

Ilustrim Pandemik Covid-19
Dëshmi

“Unë isha duke kërkuar në mënyrë aktive për një asistentë të përkushtuar në distancë. Nuk munda të gjeja ndonjë njeri serioz, derisa u regjistrova në remoteassistants.io”

Të besuar nga klientët kryesorë

Çfarë është RemoteAssistants?