Gjuhet

Por pse?

Pse bëjmë atë që bëjmë?

Pandemia Covid-19 po prek miliarda njerëz në të gjithë botën. Të gjithë preken nga kjo. Kjo deklaratë është edhe më e saktë kur mendojmë për bizneset e vogla dhe të mesme. Ata janë shtylla kurrizore e ekonomisë. Ata kanë nevojë për mbështetjen tonë, veçanërisht kur bëhet fjalë për Transformimin Dixhital në fusha të tilla si Administratat, Back Office, Asistentët Ekzekutivë dhe Mbështetjen e Klientit. Qëllimi ynë në RemoteAssistants është të vazhdojmë të japim një ndikim duke ofruar shërbime të ndihmës mbi dhe përtej dhe të ndihmojmë biznesin e klientëve tanë ta bëjnë këtë përmes kësaj pandemie.

Ilustrim Pandemik Covid-19
Dëshmi

“Unë isha duke kërkuar në mënyrë aktive për një asistentë të përkushtuar në distancë. Nuk munda të gjeja ndonjë njeri serioz, derisa u regjistrova në remoteassistants.io”

Të besuar nga klientët kryesorë

Çfarë është RemoteAssistants?