Administrativo Menaxhuese

Ndihmes Personal

Çfarë bëjmë më mirë Për individët

Asistentë Personalë

Kompania jonë është e specializuar në sigurimin e Asistentëve Personal Remote. Nga menaxhimi i kalendarit tuaj personal, kutia postare, udhëtimet dhe ngjarjet, kompania jonë mund të mbulojë të gjithë spektrin e shërbimeve të lidhura me Asistentët Personalë.

Shikoni Shërbimet tona të Asistentëve Personal
Por pse?

Pse bëjmë atë që bëjmë?

Pandemia Covid-19 po prek miliarda njerëz në të gjithë botën. Të gjithë preken nga kjo. Kjo deklaratë është edhe më e saktë kur mendojmë për bizneset e vogla dhe të mesme. Ata janë shtylla kurrizore e ekonomisë. Ata kanë nevojë për mbështetjen tonë, veçanërisht kur bëhet fjalë për Transformimin Dixhital në fusha të tilla si Administratat, Back Office, Asistentët Ekzekutivë dhe Mbështetjen e Klientit. Qëllimi ynë në RemoteAssistants është të vazhdojmë të japim një ndikim duke ofruar shërbime të ndihmës mbi dhe përtej dhe të ndihmojmë biznesin e klientëve tanë ta bëjnë këtë përmes kësaj pandemie.

Ilustrim Pandemik Covid-19
Particles

PA Starter

$945
/mo

Faturuar çdo muaj

 • Shenjë kontrolli Regjistrimi i të dhënave
 • Shenjë kontrolli Kërkime
 • Menaxhimi i kalendarit
 • Menaxhimi i postës elektronike
 • Menaxhimi i Udhëtimeve
 • Menaxhimi Administrativ
 • Menaxhimi i Ngjarjeve
Best choice

PA Supportive

$1,450
/mo

Faturuar çdo muaj

 • Shenjë kontrolli Regjistrimi i të dhënave
 • Shenjë kontrolli Kërkime
 • Shenjë kontrolli Menaxhimi i Udhëtimeve
 • Shenjë kontrolli Menaxhimi i kalendarit
 • Menaxhimi i Ngjarjeve
 • Menaxhimi i postës elektronike
 • Menaxhimi Administrativ

PA Dedicated

$3,265
/mo

Faturuar çdo muaj

 • Shenjë kontrolli Regjistrimi i të dhënave
 • Shenjë kontrolli Kërkime
 • Shenjë kontrolli Menaxhimi i kalendarit
 • Shenjë kontrolli Menaxhimi i postës elektronike
 • Shenjë kontrolli Menaxhimi i Udhëtimeve
 • Shenjë kontrolli Menaxhimi Administrativ
 • Shenjë kontrolli Menaxhimi i Ngjarjeve

Çfarë është përfshirë?

Çdo plan përfshin:

Le ta bëjmë të ndodhë!

Ne jemi veprues dhe nuk lejojmë që një sfidë të na ndalojë.

Merrni ide jashtë kutisë!

Duke punuar me ne, ju do ta kuptoni shpejt se ne mendojmë ndryshe.

Takime javore / mujore

Në varësi të planit tuaj, ne do të konfigurojmë takime mujore ose javore për t'ju informuar mbi progresin tonë dhe për të diskutuar strategjinë.

Sigurt, në përputhje

Gjithçka që ndani me ne do të ruhet në mënyrë të sigurt.

Prisni Çfarë është një Asistent Personal nga rruga? Duke kërkuar për një mik :)

Një Asistent Personal është një person që do ta bëjë jetën tuaj të biznesit, shumë më të lehtë dhe më të butë. Hiqni ngarkesën e detyrave të vogla nga pllakat tuaja dhe nxisni të përqendroheni në ato që bëni më mirë.

Pse duhet të përdor RemoteAssistants.io në vend që të punësoj dikë direkt?

RemoteAssistants.io është pjesë e një grupi më të madh, me seli në Gjenevë, Zvicër. MNK Group SA është e specializuar në stafin për pozicione në teknologji. Ne kuptuam që bizneset kanë nevojë për staf të lartë përtej programuesve. Ne i trajnojmë njerëzit tanë për një standard të lartë të ofrimit dhe cilësisë. Njerëzit tanë ndihmuan bizneset tona të kenë sukses. Ata do të ndihmojnë tuajat.

Si e mbroni privatësinë dhe të dhënat e shkëmbyera?

Ne gjithmonë kërkojmë që NDA të nënshkruhet kur të regjistroheni. Ekipi ynë e bën një përparësi të lartë respektimin e privatësisë dhe të dhënave të shkëmbyera me Asistentin tuaj Ekzekutiv.

A ofroni paketa ndërmarrjesh apo plane VIP?

Po, ne ofrojmë opsione të blerjes së vetë-shërbimit. Për plane më të mëdha, mos hezitoni të na kontaktoni

Sapo u regjistrova. Ç'pritet më tej?

Shkëlqyeshëm! Mire se erdhe ne bord! Dikush nga ekipi ynë do t'ju kontaktojë së shpejti dhe do t'ju marrë të gjithë konfigurimin

Careers.sh logon
Unicorn.io logon
IT Jobs Romania logon
OnlyRemote.io logon
KillerCoder.io logon
Crescendo.ai logon